Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 08:31 - АБОРТЪТ Е ХУЛА ПРОТИВ СВЕТИЯ ДУХ - ВСЕПОДАТЕЛЯ НА ЖИВОТА!
Автор: sourteardrop Категория: Изкуство   
Прочетен: 4147 Коментари: 12 Гласове:
3

Последна промяна: 31.12.2014 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

ЖЕНИ - ДА ЗАКЛЕЙМИМ  БЪЛГАРСКИЯТ ЦАР ИРОД В ДУШИТЕ СИ - ДЕТЕУБИЕЦА В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО : ЕГОТО - ИДОЛ, НА КОЙТО СЕ ПОКЛАНЯТ УЖ СВОБОДНИТЕ ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА СИ БЪЛГАРКИ!


МАЙКИ! ЛЪЖАТ ВИ! 

ТОВА НЕ Е НИКАКВА СВОБОДА - ДА СТАНЕШ СЪРАБОТНИЧКА НА ДЯВОЛА - ЖЕРТВОПРИНАСЯЙКИ ПЛОДА НА БЪЛГАРСКА УТРОБА!

ТОВА СИ Е ГРЯХ - ГРЕХА НА ДЕТЕУБИЙСТВОТО!

ПОЖЕРТВАНИТЕ ДУШИЧКИ СТРАДАТ ДОКАТО МАЙКИТЕ ИМ НЕ ОТИДАТ ДА ГИ СМЕНЯТ В МЯСТОТО НА ВЕЧНАТА СКРЪБ - В АДСКОТО ЕЗЕРО НА ДЕТЕУБИЙКИТЕ!


ЖЕНИ - ПОКАЙТЕ СЕ ЗА ДА ГИ ИМА РОДОВЕТЕ ВИ!

ПОКАЙТЕ СЕ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ!

ВЪЗПИРАЙТЕ ОТ ГРЕХА НА ДЕТЕУБИЙСТВОТО ЖЕНИТЕ ОКОЛО ВАС!

ПРЕВЪЗПИТАВАЙТЕ МЪЖЕТЕ - ГРЕХА ЗА АБОРТИТЕ, КОИТО СЕ ИЗВЪРШВАТ ПРЕД ГОСПОДА Е ГРЯХ ПЪРВО НА МЪЖЕТЕ!

МАЙКИ БДЕТЕ!

ВСЯКА ЖЕНА, КОЯТО Е ИЗВЪРШИЛА ДЕТЕУБИЙСТВО ВКЛ. И С ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ СЛЕД ПОЛОВ АКТ ДА СМЕКЧИ СЪРЦЕТО СИ, ДА СЕ ПОКАЕ, ДА ИЗПОВЯДА ГРЕХА СИ ПРЕД ОТЕЦ И ДА НАУЧИ ПОСЛЕДОВАНИЕТО НА СХИМОНАХИНЯ АНТОНИЯ!

БЪЛГАРКИ, ДА СЕ ПОКАЕМ И ЗА ГРЕХА НА ДЕТЕУБИЙСТВОТО И НА НАШИТЕ СРОДНИЧКИ И СЪНАРОДНИЧКИ, ЗА КОИТО ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ СА СИЛНИ ВЪВ ВЯРАТА.
ДА ИЗМОЛИМ ПОДКРЕПАТА НА БОЖИЯТА МАЙКА В ТОВА БОГОУГОДНО ДЕЛО!

БОГ Е МИЛОСТИВ!

БОГ НЕ ИСКА СМЪРТТА НА ГРЕШНИКА А НЕГОВОТО ПОКАЯНИЕ!


БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ!

АМИН

image




Гласувай:
4



1. sourteardrop - КАК МОЖЕМ ДА СЕ ВЕСЕЛИМ КОГАТО ДУШИТЕ НА ИЗБИТИТЕ БЪЛГАРСКИ МЛАДЕНЦИ ПЛАЧАТ ЗА МИЛОСТ
31.12.2014 08:36
Молитви на любовта за убитите младенци (за измолваме спасението на деца, погубени при аборт)
http://sourteardrop.blog.bg/izkustvo/2014/12/30/molitvi-na-liubovta-za-ubitite-mladenci-za-izmolvame-spaseni.1326624

2. sourteardrop - истината за абортите
http://www.abort.bg/

3. sourteardrop - СХИМОНАХИНЯ АНТОНИЯ И ВСЕНАРОДНАТА БЕДА НА ДЕТЕУБИЙСТВОТО. МОЛИТВИ НА ЛЮБОВТА ЗА УБИТИТЕ МЛАДЕНЦИ
http://bogolubie.blog.bg/drugi/2013/09/30/shimonahinia-antoniia-i-vsenarodnata-beda-na-deteubiistvoto-.1154232
цитирай
2. sourteardrop - АБОРТЪТ Е ПРЕДИЗВИКАЛ СМЪРТТА НА 300 000 ЖЕНИ ОТ РАК НА ГЪРДАТА
31.12.2014 08:39
Водещи учени в областта на изучаването на рака на млечната жлеза в САЩ констатират: абортите са предизвикали най-малко 300 000 случая на рак на гърдата с летален изход, след като Върховният съд през 1973 г. разрешил на практика неограниченото извършване на аборти.

Резултат от това решениe на Върховния съд са десетките милиони аборти за последните 38 години, които увеличили риска от възникване на рак на млечната жлеза.




Професор Джоел Брайнд, ендокринолог в Колежа Baruch в Ню Йорк, през 1996 г. е работил с няколко учени над статия, публикувана в Списанието за епидемиология и обществено здраве. В тази статия се казва, че при жените, които някога са правили аборт, рискът да заболеят от рак се увеличава с 30 %. Неотдавна Джоел Брайнд заявил, че твърде много жени са станали жертва на извършените аборти.

Както д-р Брайнд обяснява, ако общият процент на заболяванията от рак сред жените е 10 %, а абортите увеличават тази статистика с още 30 %, излиза, че 13 % от всички жени са подложени на риск. Откакто Върховният съд на САЩ взел решение за безпрепятствено извършване на аборти, са били направени 50 милиона аборта, което е предизвикало 1,5 милиона случая на заболяване от рак.

По такъв начин може да се изчисли, че легализирането на абортите от 1973 г. досега е довело до 300 000 смъртни случая от рак на млечната жлеза, което е довело до увеличение на общия процент смъртност.

Карен Малец, ръководител на Коалиция за борба против абортите и рака на млечната жлеза, изтъква, че броят на изследванията по този въпрос през последните години постоянно се увеличават, благодарение на проведения от д-р Брайнд анализ. Тя съобщава: „През последните 20 месеца са били проведени четири епидемиологични изследвания и едно статистическо. В едно от изследванията като съавтор участва Луиза Бринтън, ръководител на отделение по епидемиология и генетика към Националния институт по онкология на САЩ.
цитирай
3. sourteardrop - ---
31.12.2014 08:41
От 1957 г. насам сме провели около 50 епидемиологични изследвания, потвърждаващи направените изводи. Биологичните и експерименталните изследвания също потвърждават резултата”.

„В своите медицински списания обаче експертите заблуждават жените, твърдейки, че абортите са безопасни, и че цигарите предизвикват в по-голяма степен рак”, - допълва Карен Малец.

Доктор Ангела Ланфранчи, хирург, доцент по клинична хирургия в медицинското училище Ууд Джонсън в Ню Джърси, обяснява как абортът увеличава риска от развитие на рак на млечната жлеза и колко разрушително действа той върху жените.

През 2002 г. Ангела Ланфранчи дала показания под клетва в Калифорния по иска срещу организация за семейно планиране. Тя съобщила, че в частни беседи водещи специалисти са стигнали до извода, че абортът повишава риска от възникване на рак на млечните жлези, но отказват да обсъждат това публично, смятайки темата за „твърде политизирана”.

Като заместник-ръководител на Sanofi-aventis Breast Care Program, Ланфранчи изследвала огромен брой жени, сблъскали се с диагнозата рак на млечната жлеза. През 2010 г. й било присвоено званието „почетен доктор» в областта на хирургията. В статията си, писана за медицинското списание Linacre Quarterly, Ангела разказва защо абортите предизвикват проблеми при жените и водят до риск от възникване на рак:

Изкуственото прекъсване на бременността повишава риска от възникване на рак на млечната жлеза, тъй като спира нормалната физиологична промяна в гърдите, ставаща през целия срок на бременността. Жените, които благополучно износват бременността си на 20-годишна възраст, намаляват риска от възникване на рак с 90%, в сравнение с жените, очакващи първата си бременност на 30 години.

Тъканта на гърдата след половото съзряване и преди бременността е незряла и уязвима по отношение на рака. Щом като жената зачене, ембрионът започва да отделя човешкия хормон гонадотропин, или ХГЧ - това е хормонът, който проверяваме в теста за бременност.
цитирай
4. sourteardrop - ---
31.12.2014 08:44
Този хормон увеличава нивото на естрогена и прогестерона в женския организъм.

На 20-та седмица се изработва друг хормон, който помага за съзряването на тъканта на млечната жлеза, започва отделянето на мляко. И едва след 32-та седмица тъканта на млечната жлеза достига достатъчна зрялост и става по-устойчива към риска от възникване на рак.

Изкуственият аборт до 32-та седмица води до това, че клетките на млечните жлези на майката стават по-уязвими по отношение на рака. Освен това, преждевременното раждане преди 32-та седмица удвоява риска от рак на млечната жлеза. Към края на бременността 85 % от млечните жлези стават още по-устойчиви на рак. Всяка следваща бременност намалява този риск с още 10 %.

Жената може да използва тази информация, за да вземе обосновано решение за бременността си. Ако иска да прекъсне бременността по някаква причина, тя трябва да започне да изследва редовно млечните си жлези, така че в случай на възникване на рак, да предотврати развитието му на ранен стадий.
цитирай
5. sourteardrop - ПРИЕМАНЕТО НА ЗАКОНA ЗА СЪРЦЕБИЕНЕТО МОЖЕ ДА СПАСИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДЕЦА ВСЯКА ГОДИНА
31.12.2014 08:49
Другата, по-умерена инициатива е прокарването във всички американски щати на закон, предоставящ на отиващите на аборт жени възможност да видят и да чуят как бие сърцето на детето им в утробата. Даденото предложение лансира общонационалната коалиция на антиабортните групи.

„Ние знаем, че този законопроект може да издържи атаката на критиците и знаем, че този подход вече действа ефикасно в продължение на няколко години” - заяви директорът на организацията „Право на живот” в щата Охайо Майк Гонидакис, чиято група влиза в състава на коалицията. - „Стотици хиляди деца се появиха на бял свят само защото техните майки чуха как бие сърцето им и промениха намерението си да абортират”.

Предложението на коалицията беше последвано от законодателна инициатива на федерално равнище, издигната от Мишел Бахман,
конгресмен в щата Минесота и един от кандидатите за пост президент от
Републиканската партия. Разработеният от нея законопроект за 2011 г. за информирано съгласие на слушането и визуализацията на сърцебиенето на плода ще послужи за еталон на законодателствата във всичките 50 щата, позволяващи им да усъвършенстват законите за информираното съгласие с цел защита на майките и спасяване на децата. Този закон ще послужи за ориентир, изискващ от организациите, правещи аборти, да предоставят на жените в рамките на информираното съгласие възможност да чуят и да видят сърцебиенето на децата в утробите им.

„Пред бременната жена, която идва в клиниката за аборт, ще стои избор, който ще промени мигновено два живота”, каза конгресменът Мишел Бахман, - „Американската обществена християнска организация "FocusontheFamily" направила важно изследване. То показало, че ако на жената, отиваща на аборт с нетвърдо намерение, бъде показано ултразвуково изображение на нейното вътрешноутробно дете, в 78% от случаите тя се отказва от аборта и избира майчинството”.

цитирай
6. sourteardrop - ---
31.12.2014 08:51
* Национална организация в защита на живота: „Ние одобряваме вашата дейност, която гарантира, че технологията за прослушване и
визуализация на сърцебиенето на детето в утробата ще бъде използвана в полза на жените – за по-пълното им информиране”.


* Съвет по семейни изследвания: „Напълно логично е пациентката да бъде напълно информирана за особеностите на процедурата, на която тя се кани да се реши, с цел да й бъде предоставена възможност да погледне и да чуе сърцето на нероденото си дете”.



* Обединение на американците в защита на живота: „Този законопроект
предвижда конкретни, позитивни и ефикасни мерки, които ще помогнат за законодателната защита на женското здраве”.


* Организация SusanB. AnthonyList : „Законопроектът за информираното съгласие с прослушване и визуализация на сърцебиенето на детето в утробата е насочен да осигури достъп на жените до точна, получавана в режим на реално време информация, която засяга предстоящия й отговорен избор”.

* Международна организация „Сърцебиене” (Heartbeat
International): „Ние поддържаме законопроекта жената да може чрез ултразвуково изследване да прослуша и види своето неродено дете, преди да се съгласи на аборт, понеже това ще й даде възможност сама да се убеди, че 22 дни след зачатието сърчицето на нейното дете вече бие”.
На своя сайт Международната организация „Сърцебиене” характеризира така съдържанието на дейността си и възможността за участие в нея: „Ние пламенно се стремим да мобилизираме днешното поколение християни по цял свят, така че сега вече абортите да се възприемат като нежелателни, а в бъдеще - като немислими. Грижим се за тази цел да бъдат създавани центрове за помощ на бременни жени, домове за майки и нетърговски агенции за осиновяване в страната и по цял свят
Наричаме нашето движение „кръстоносене за плодоносене”. Това честно и точно отразява реалната и благородна жертва, която изисква движението за спасение на жените и семействата от проабортния психологически натиск.

цитирай
7. reader - 27.12.2013 ИЗБИВАНЕТО НА ВИТЛЕЕМСКИТЕ МЛАДЕНЦИ
31.12.2014 09:30

http://sourteardrop.blog.bg/izkustvo/2013/12/27/izbivaneto-na-vitleemskite-mladenci.1222646
цитирай
8. sourteardrop - Когато изповедта не значи покаяние...
31.12.2014 15:44
Пълното название на благодатното тайнство, в което греховете ни биват развързани изцяло, е Покаяние и Изповед - двете заедно, а не поотделно.

Често дори не се и замисляме за разликата между тези две понятия, от която произлизат доста недоразумения в духовния ни живот. Има християни, които сякаш се каят за греховете си, но така и не стигат до изповед. От срам, самонадеяност, незнание, неразбиране или по някаква друга причина, те казват: “Аз имам своя връзка с Бога и не се нуждая от посредник”. Обикновено това са невъцърковени хора. Те мамят сами себе си, като отхвърлят целия смисъл на Христовата жертва и на останалите спасителни действия на Божието снизхождение към човека. Но ако търсят с вяра, рано или късно ще намерят пътя към свещеника, и когато получат за пръв път разрешителна молитва и вкусят сладостта на Божията милост, чрез която съвестта се очиства напълно, тогава поради личния си опит няма да странят от това спасително тайнство. Важното е да не упорстват в ината и самомнението си, а да се вслушват в учението на Светата Църква.

Безпокоя се повече за онези, които се изповядват постоянно, неотклонно съблюдавайки буквата на църковните правила, но незабелязано са закостенели вътрешно в своята безусловна въцърковеност. (Това винаги може да се случи с който и да било от нас, ако зацикли в рутинно и формално благочестие.) Неусетно човек започва да подменя истинското покаяние с едната изповед. И колкото по-често се изповядва, толкова по-малко обръща внимание на онова, което става в душата му, утешавайки се с честото си участие в ритуала. Освен това има и всевъзможни ръководства в помощ на изповядващите се. В тях могат да се намерят списъци на всички възможни грехове по каталожен номер: ужаси се и после избери каквото ти е по душа... Умът се напряга да си припомни безброй простъпки, а вътрешният човек остава безучастен. Чрез разума премахваме от повърхността плевелите, а оставяме корените им спокойно да прорастнат в душата.

цитирай
9. sourteardrop - ---
31.12.2014 15:46
Покаянието е участие на човека в богочовешко дело. Чрез покаянието човек започва свободното си завръщане при милостивия Бог. Изповедта е тайнодействие, в което срещаме Бога. Сам Светият Дух извършва това, което не е в човешка власт: развързването на греховете и очистването на съвестта. Да не се съмняваме - таинството се извършва във всички случаи, Бог излива благодатта си преизобилно. Но доколко ние, от наша страна, участваме в приемането й? Преди изповедникът да ни прочете разрешителната молитва би трябвало да е положено началото дълъг процес: да се опомним, да осъдим себе си, да се решим твърдо на промяна в живота си към добро, да принесем сълзите на покаянието.

Нека се постараем с помощта на вътрешната молитва да придобием покаяние, като постоянно, а не еднократно съкрушение на сърцето. В противен случай ни заплашва свеждане на небесното тайнство до формален обред. Може дори да станем роби на суеверно мислене, особено в контекста на подготовката за свето Причастие. Така и става, когато се проповядва обезателната, което често означава - чисто формална изповед в последните няколко минути преди причастие, като се предполага, че именно така се представяме “достойни” и благодатта се поставя в зависимост от времето. Всъщност това свидетелства за неразбиране и изопачаване на истинското учение на Църквата за покаянието.

Тайнството Покаяние и Изповед, от една страна, и тайнството свето Причастие, от друга, имат собствен ритъм. Те трябва да вървят рамо до рамо, синхронно, като ритъма на сърцето и дишането, а не в ритъма на марша.

Изповедта става от време на време, когато идваме в храма. Молитвените правила също се четат от време на време. Но покаянието трябва да бъде постоянно, както постоянна трябва да бъде и вътрешната молитва според напътствията на апостол Павел. Напомнянето за връзката между молитвата и покаянието не е случайно. Постоянното покаяние е невъзможно без постоянна молитва.
цитирай
10. sourteardrop - ---
31.12.2014 15:46
Когато се постараем да се молим непрекъснато и да молим Бога, ще съумеем правилно да отличаваме и обединяваме двете страни на неразделната цялост - тайнството на Изповедта и Покаянието.

Благовест Ангелов
Двери на Православието
цитирай
11. eli5811 - Всяка истински вярваща жена. . . не ...
01.01.2015 02:01
Всяка истински вярваща жена ...не се нуждае от посредник...тя сама общува с БОГ.А останалото тябва да реши майката...защото всичко е за нейна сметка.Никой няма да и се притече на помощ ако тя не се справи сама .Такива са времената.Грешни не са тези които махат децата си.Грешни сме всички останали -обществото.Защото хората са егоисти ,интересчии злобни зависливи и какви ли не По -ли е добре да бъде родено едно дете и да умре заради бедността на родителите или да остане инвалид???Бог е много високо в такива случаи.
цитирай
12. sourteardrop - самонадеяно е да си мислим че можем да свещенодействаме
01.01.2015 06:03
свещенодействието е тайнство! Защо иначе човек се кръщава в църквата от свещеник, венчава се от свещеник, опява се от свещеник... както приемаме останалите тайнства и не оспорваме правдата на свещенодействието - да не пречим на излекуването на душите на майките чрез изповедта и развързването на греха от Божия служител. Колкото повече имаме страх Божи толкова повече ще осъзнаем големия Божи дар - покаянието и изповедта и защо Господ Иисус Христос е дал на свещениците си властта да развръзват греховете тук на земята. Прочетете внимателно текста за кръщението на децата и ще разберете колко по отвратително е абортирането в сравнение с всяко друго човекоубийство! Душите на младенците убити в майчината утроба не са кръстени и не могат да отидат в царството небесно. Намерете си книгата на схимонахиня Антония и ще разберете какъв прекрасен дар на Небесната царица - Пресвета Богородица са тези молитви.
Колкото до идола на егоизма - дали ще може да го отгледа запазеното чедо самотната майчица - няма как да се отговори утвърдително без да се разруши идола и да се извърви пътя! Бог е любов. Детеубийството е точно обратното.
Бог да ви благослови!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sourteardrop
Категория: Изкуство
Прочетен: 4651421
Постинги: 5200
Коментари: 2777
Гласове: 1234
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930